Nyheter  Mandag 21. oktober 2024

Ny medlemsfordel: Advokattjenester fra AVCO

Som medlem av Bandorg vil du nå få rabatterte timepriser på juridisk rådgivning, og inntil én times gratis saksavklaring fra advokat hos AVCO!

AVCO ny medlemsfordel 1x1

Som musiker og bandmedlem blir man stilt overfor en rekke situasjoner som kan reise juridiske spørsmål. Eksempler på dette kan være spørsmål om skatt, enkeltpersonsforetak/selskap, rettighetsavklaring, avtaleinngåelser både innad i bandet og med eksterne aktører (spillesteder, plateselskaper etc.), samt en rekke andre problemstillinger.

Om advokatfirmaet AVCO
Aurlien Vordahl & Co Advokatfirma (AVCO) er et fullservice advokatfirma som tilbyr høyt kvalifisert juridisk bistand på en rekke rettsområder. Rådgivningen kan gjelde spørsmål relatert til driften av bandet eller et hvilket som helst annet av AVCOs rettsområder.

Inntil 60 minutter gratis saksavklaring
I avtalen inngår inntil 60 minutters saksavklaring. Dette omfatter vurdering og råd for musikkvirksomheten deres som er knyttet til avtaleinngåelse, fordeling av rettigheter, selskapsdannelse og skatt. For advokathjelp til personlige formål som ikke er knyttet til musikkvirksomhet, omfatter gratis saksavklaring en gjennomgang av sakens hovedproblemstillinger og kartlegging av hvilket arbeid som skal gjøres. Saksavklaringen kan enten foregå på telefon eller i et møte - da enten fysisk eller digitalt over Teams.

Rabatt på timesats
Bandorgs medlemmer har en fast rabattert timesats på 2500 kroner inkludert mva.

Henvendelser til AVCO
Skriftlige henvendelser kan gjøres på e-post til en egen e-postadresse som er opprettet for denne tjenesten: bandorg@avco.no. Dere kan også nå AVCO på telefon 21 09 59 95, på dagtid mandag-fredag kl. 08:30-16:30. For å benytte deg av medlemsfordelen oppgir du Bandorg, samt medlemsnummer ved henvendelse til AVCO. Dere finner medlemsnummeret under "Medlemsinfo" inne i Bandorgs medlemsregister.


Les mer om AVCO på deres nettsider her!